Friday, December 31, 2010

Apabila Bosan

HAPPY NEW YEAR...!!

Aku nak ucap selamat tahun baru kat korang semua, memandangkan kita sudah berada di hujung tahun 2010 dan 2011 akan tiba.. 2010 best kan..? (kalau x best pun, korang ngaku je la best..dah lepas pun..hua3..)
2010 la tahun paling banyak aku abes duit aku rasa.. macam2 beli..macam2 tempat pegi bercuti..
Tapi takpe la, asalkan diri aku nih rasa happy dan jugak kawan2 aku happy..( pi bercuti mesti la pi dengan kawan2/ famili, takkan sorang2 pulak..kan2)..

Actually statement pasal new year nih sbg selingan je.. Aku nak citer kat korang apa yg aku buat malam semalam.. Semalam entah punya bosan macam mana, aku and kakak aku pegi tengok wayang.. Ada je kawan aku ajak main futsal, tetapi dah janji dgn kakak aku, terpaksa la cancel futsal.. ( futsal best wooo, wuwuwu.. tapi muvie best jugak..) Kami tengok citer yang baru launch semalam, 30 Disember, THE TOURIST..!

Aku dah penah review pasal muvie nih dalam entri yang lepas.. kalau korang tak  pecaya try pegi check.. ingat aku suka tipu ka.. haaa... aku baik la.. Review aku tu berdasarkan trailer aku tengok dalam YouTube je..
Sooo semalam aku pegi tengok dgn mata aku sendiri, memang WOW...! apa yang wow nya..?
JEng...jeng..jeng.. It is bcuz Angelina Jolie truly extreme gorgeous + super sexy 
+ wonderful lips + errr....
ok2, cukuplah.. kang korang kata aku nih gila bayang pulak kat die..  


Bukan hanya tarikan Angelina Jolie sahaja, tetapi citer ni sendiri sebab dorang berlakon kat europe.. waaaa siyes lawa gila pemandangan kat europe.. citer ni mula2 berlakon kat Paris, France..pastu dorang naik train ke Venice, Italy.. (dorang = Angelina Jolie + Johny Depp).. Johny Depp berlakon simple je, jadi watak cikgu matematik dari US yang melancong ke europe.. Citer lebih fokus kepada Angelina Jolie yang sangat cantik + sexy.. ( ni la keja omputih, cari pelakon sexy nak suruh orang datang tengok ramai2 kat wayang..
pastu aku pun pegi tengok jugak..haha. bodo..).. 
Citer ni mengisahkan Elise Ward (angelina jolie) seorang agent perisikan yang ditugaskan untuk menangkap seorang lelaki licik iaitu Alexander Pearce di europe.. Frank (johny depp) secara tak sengaja termasuk campur dalam urusan Elise.. aku tak boleh citer semua, kang korang yang tak tengok lagi jadi tak saspen la..

Jalan citer die mula2 nampak macam rancak, pastu kat tengah2 jadi slow... romantik2 pulak.. aku dah letih time tu, sebab time siang aku pegi jalan2 kat pantai Batu Feringghi.. maw tak letih.. hampir nak terlelap aku..
tapi bila nak abes citer baru laaa jalan citer ni jadi rancak balek.. Overall citer ni OK la..
Sesuai untuk semua golongan.. 
3.5 bintang aku bagi..




-----
-----
-----
-----
-----

Gambaq nie aku jumpa dalam Oh Media kat fesbuk.. aku gelak gila tengok gambaq nih..
Hangpa jgn segan silu nak gelak .. gelak sampai terguling2 pun takpa..

"Markus cemburu Khairul Fahmi kacak"
statement nie tak bleh blah.. sbg selingan sahaja. heh..


Adiooossssssssssssssss...................

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happy new year!!

mat dan mina said...

sengal je ekkk....slmt tahun baru...

nelly said...

selamat tahun baru ya .

afiqah anwar said...

uw johnny depp ^_^

happy new year :)

Ain Zulaikha said...

angelina jolie mmg cantik... johnny depp errr tk tahu hemsem ke? khairul fahmi dia tak kacak lah, dia just hebat je.. so bila hebat orang mestilah nampak dia kack.. hahahaha


terima kasih komen entry saya tajuk help me! help me! :) Selamat tahun baru :)

AIMAN said...

anisa: epy new year too!

mat n mina: epy new year..

nelyy: epy new year jgk..

afiqah: epy new year too..

ain zulaikha: siriyes die gojes.. huu.. fahmi skrg jadi pujaan awex2 kat mlysia.. perghh.. jeles saya.. btw, epy new year ain :)

nub said...

salam 2011 bro!!!

SoutulMujahid said...

mmg x bleh blah dowhh.. sape r wat ni...

'berebut'. sebijik mcm metro. wakaka

Cik Sara said...

happy new year!

AIMAN said...

nub: yeeehhh 2011 bro..!

soutul mujahid: aku jumpa dalam Oh Media. main rembat je.. hee.. lawak kan?

cik sara: yee epy new year too

misz nana said...

happy new year..

AIMAN said...

epy new year miss nana