Monday, December 20, 2010

Berapa nilai BLOG anda...??

 Ha ha ha haaalooooo......
Salam sejahtera, salam 1 Malaysia (mat bangla jgn dok gatai nak jawab)..
Entri yg aku buat ni actually dalam keadaan spontan tanpa ada tujuan yg nyata. Hangpa penah terpikir tak berapa nilai web atau blog yg hangpa miliki? Haaaa... aku pun tak penah.
Tetapi semalam, aku jalan2 kat 1 blog & entri dia explain pasal 'a value of your blog'.. Aku tertarik la..blog ini la yg dijumpai aku..
Yerla, blog aku kan baru ( masih kanyaq=longat utara).. ahahahaha..
Soooo, saja nak test power aku pun try la buat ujian value tu. Dan ni haaaa, hasilnya :


Klik untuk tumbesaran


Abes saja loading n kuaq result, aku terus terpana sambil menggaru kepala.. Kutu rambut aku pun hairan pasaipa tuan dia tiba2 garu.. hoooo... Nak rasa hairan kah? nak rasa heppy kah? Sampai nak rasa apa aku pun  tak taw..
Kalau la aku jual blog nie, wuuuuurghhhhh....kayo den!
Pelik kan..!! tak kan la web aku yg cikai + takda isi  nih value sampai tinggi macam tu... haiyyoooo...
ini manyak ong maaa.. wa cakap lu, ini hari wa leh bikin makan besaq oooo... wa buleh angkat itu baru proton meh, apa ituuuuu Inspiraa maaa... ayoooo.. wa manyak gumbira..

Soooooo, apa pendapat kalian semua..?? Adakah ini benar?



Kalian boleh mencuba di link ini = bizinformation


13 comments:

HonEyBuNNy said...

he2..mau cuba gak la...uhuhuhu

Ain Zulaikha said...

hehe saya punya value hari tu check 5 ribu ja T_T

AIMAN said...

HonEyBuNNy: sila cuba, sila..

Ain Zulaikha: hm benda ni x betol la.. saje la main2.. heh

nelly said...

mahal2
:)
hehehe

syaza kelyza said...

wahhh , tingginye harga ;)

Ain Zulaikha said...

hehe tau main2 je. tp jgn lah buat sy cmni kenapa bg sy sikit je hilang semangat .. ahahah gurau2..

qilarazak said...

qila punye RM201 036.90. hihihih

AIMAN said...

nelly: awak nye mesti lg mahal.. :D
syaza kelyza: hehe.. tipu je benda ni
ain: ahahhaha.. guraw2 di kala blogging
qilarazak: wahhh! buleh beli BMW

Miza Yusof said...

menarik. nak cuba check jugak lah. hehe

Cikbelog said...

wahh berbaloi2..hehe

Fiqah Alias said...

hee~ fiqah dah wat dh...=) hik3..kre kalo tgh sesak2 xde duet nie..buleh la fiqah juai..heee...ada sape2 nak bli blog fiqah x..?? angkat jari sume...(^.~)

caliph shuriken said...

best jgak ni, dpt RM244k..
byk tuu ^^

AIMAN said...

jual blog anda sekalian, pastu bleh beli rumah. haha