Friday, December 17, 2010

Little Things

Hellloooooooooooooo...

Korang semua sihat x? Sihat la kan, kalau tak camne nak on9.. Aku selsema sket ah, dah 2 hari tak nak lega. Hidong sumbat gila, nak menapas pun susah. ( sapa ada tips tak nak bagi hidong sumbat sila maklum aku ya).
Well, memandangkan aku masih baru/freshie/baby lagi dalam dunia blogging, ampa suma mesti arr tak kenai aku lagi kan.. Aku hanya manusia kebanyakan, makhluk mana la yg nak kenai..
So, entri ni pasai diri aku.. sikit ja nak habaq.. banyak2 aku letak sini korang mesti bosan. Dan aku pun bosan tengok. haha..

Aku UniMAP yarrrr. U ni baru lagi, so sesetengah org tak taw u ni dok kat mana. Located in Perlis, so student sini setakat nak pi Langkawi memang tarrahal nya.. Pegi pagi, balek malam. Styleee... hehehe..
UniMAP dulu dikenali sbg KUKUM, Kolej Kejuruteraan Utara Malaysia. Dulu2 KUKUM femes jugak, tukar nama jadik UniMAP terus tak femes( ampa tolong la bagi femes sat naaa, he).
Semua course kat sini only in engineering and ada jugak course bisnes sikit.



Pic di atas ni semua budak2 course aku, Mechanical Engineering.(ada lagi yg x masuk, depa pi tang lain) Kami pi berkelah kat Bukit Air, sungai yg aku rasa paling best la kat Perlis. Aku rasa la.. Air die perghhhh sejuk bak hang! Gila best.  Kan Perlis bila tgh hari agak panas, so dapat terjun sungai ni jadik jakun la.
At least badan akan menjadi sejuk, hilang semua masalah assignment.yeahh...  Tempat ni x jauh dgn Kangar, dlm 15minit jah. Soo, sesiapa yg mai perglihh sila lawat tempat ni. X rugi aihhh..




Ni lah boss.. Sape boss?? hahah.. 
Keta kat belakang tu selalu buat masalah sejak akhir2 ni. dia kira nak masuk spital ja..
Pasai dia la sem break nih aku pokai papa kedana kenenek!
Tapi takpa, atlis dia banyak berjasa kat aku..



Time kat matrix.. KMPP. sebelah tu rumet aku, Kori.. dia main bola macam messi, laju. 
Bila lari nampak bayang saja.. ( Kori pasni belanja arr, aku kipas dah hang)  :P







This is UniART... Means UniMAP Automotive Racing Team..! Perghhh gua cakap lu, unimap pun ado racing team yok.. kan sempoi tu.. Team ni established in early January 2010.. kiranya baru setahun la..
Actually team ni ditubuhkan untuk menyertai pertandingan Formula Varsity organized by UTeM and alsooo maybe next year akan join AEMArace anjuran UTM pulak.. Insyaallah..
Each member yg korang tengok atas ni ada skill or kepakaran masing2.. bukan main hentam pilih masuk team je..heh..Ado interview bak hang.. Consist of students from 2nd and 3rd year, and lecturers..
Nanti bila2 aku citer lagi pasal team UniART nih..
BUT, aku ada tak dalam pic nie?? kalau aku takda watpe aku nak tulis, an2.. hmmm..
Try la cari..maybe aku menyorok ka, dok main sembunyi2 ka dalam pic nih.. haha




FUTSAL....! feveret sport aku dulu,kini, dan selamanya..(ampa kenai tak tagline ni?) hehe



Thumbs up..!  (ramai org kata keta ni laju)



Mata aku sepet. muahahahaha.. (kalau korang pecaya la)


Orait, sedikit banyak rentetan tentang 'the boss'.. aku rasa cam banyak dah aku tulis.. dah ar tengah mengantuk ni, warggggh Zzz.. Nak qado tidoq 8 jam satgi.. puehh..
OK, by2...

17 comments:

blogger berkaca mata said...

about da hidung tersumbat tuh.. ambek klorox dan minum.. hahah.. x de laa.. awkambek mingak angi cap kapak tu lumur sikit2... jgn bnyak2 tau..

Nur Fazliana said...

ehh..mcm kenal?

zety said...

warm welcome dari saya.harap selalu update cerita2 best.yey

Balqis Azhar said...

nice blog :)
i follow you okay.

AIMAN said...

blogger berkaca mata: klorox ek? dah try.. haha.. x berkesan. myk cap kapak tu berkesan

Nur Fazliana: yaka? kat mana?

zety: orait... sila follow kalu nak tgk citer2 best. hee

hans said...

owh
budak unimap
member aku pun ada juga sorang dua dekat situ
best tak perlis?

thanks sudi follow blog aku yg meraban tu

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

Anonymous said...

aku tau ang dk mn kt uniart team 2.

Ain Zulaikha said...

wahhh orang bijak pandai rupanya.. :)

Nur Fazliana said...

aiman: myspace dulu. kwn popo kan =)

AIMAN said...

hans : perlis kosong xde apa pun.. hee

ain: x pandai la.. besa2 je.. huu

AIMAN said...

fazliana: waa dah lama x on myspace. yup, popo.. ohh, awak gf popo la kan.. hee

Nur Fazliana said...

aha :) cam kat nama awak, aiman gonzalez. haha :P baru start blogging?

chittysarah said...

wohooo~~~
cam best je tempat kat perlis nie~~~

lalala~~

AIMAN said...

nur fazliana: hoo patutla.. nama sama. hehe.. yup, baru start

chittysarah: bes2.. mai la jenguk :)

chittysarah said...

jauh plak~~
tidakkk~~

len kali la nampak nyer~~

lalalala

i am S!L4H.. said...

intro yg sempoi....eheee
wah bleh g blik lgkawi gtu je..
nk g lgkawi tp x lpas2...ehee dr penang..amacam??

|cah-sahaJa said...

hoho..
membe icah un ade kat ctu... :)