Wednesday, January 5, 2011

BERMULANYA SEMESTER BARU

Haloooooo...... Assalamualaikum...  =)
(jawab la, dapat pahala free..)

Kalau korang baca la tajuk kat atas, mesti rasa bosan.. baca dah bosan.. kalau tak baca, terpandang pun dah bosan.. apatah lagi baca entri nih.. (heh, tapi jangan ar kata entri nie bosan..kang down la aku..huuh)

Balik U hari ahad lepas, rasa berat hati gila.. arghhhh.. balik dalam keadaan frust, tak puas hati, bengang pun ado.. yerla, tengah seronok2 cuti tiba2 je kena balik U, study2, buat saimen yang berlambak2.. bengang la..
Tapi nak buat macam mana, dah terpaksa.. life must go on.. ( phewwww, sempoi tak ayat gua..?)

Time cuti berbagai2 aktiviti aku buleh buat.. main futsal, badminton, keluar lepak.. tiap2 hari, setiap masa buleh..
Tapi bila dah masuk U balek, sure lah dah terbatas aktiviti aku nie.. Paling tak best semua benda kena pakai duit sendiri aka duit poket aku.. kalau kat rumah, nak main futsal je aku boleh paw mak aku ke..ayah aku kew..
kan free..! best wooo... nikmat.. heh.. kalau kat U, hampeh ar.. memang pokai la jawabnya..

Masuk hari nie, dah 4 hari aku tak update blog. Tenet kat unimap sekarang problem laaa.. slow macam siput babi.. babi punye sipot, erk.. nak buka 1 page pun upload bapak gila lama.. stress aku.. 
Tolong la unimap, do semething..!  kalau tenet tak laju, macam mana students nak buat research, buat saimen..
(padahal semua dok on9 facebook je, tak pun download lagu, tak pun...err.. Pikir sendiri la korang. haha..

Aku update nie pun kat student centre, kampus Pauh, unimap... kat sini tenet laju gila babeng pulak..
Tapi kat kolej kediaman slow..! apa cerita.. aiyaaaa...


AKU NAK UCAPKAN SELAMAT MASUK SEMESTER BARU...!!!!!!


aku harap korang enjoy la dengan ucapan best aku nih...heeehee..



Aku rasa brader nie stress la.. sebab tu dia buat senaman angkat moto.. gila style..! (Oh Media courtesy)




ADIOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSS..............


18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hai..
all the best yaa
(:

AIMAN said...

haiiii anisa.. awak la commentator saya paling 1st..
thx.. all da best to u too ;)

Freaky said...

ahaha stylo angkat moto cetu. :D

acan ketot said...

slmat blaj yew..hu3..

AIMAN said...

freaky : stylo, stylo gak..tapi berat tu

acan : jom2 blaja..heh

Amirrah Zawani said...

selamat kembali ke sekolah..
zaman skrg ni semua pun guna duit kan..
uishh betul kah dia ankat moto tu??
atau pun teknik fotoshop ja??

AIMAN said...

itula pasal, xde duit susah nak hidop...
photoshop rasanye.. heh

aZIEra itu aKu.... said...

slmt memulakan sem baru.....hu3

nulhazwany abdul malik said...

orang lain nek moto, ni moto nek die. ahaha
xdpt paw mak die duit beli minyak moto la tu. ^^

AIMAN said...

aziera : ye selamat2.. hee

nulhazwany : mak die kedekut kot. haha

ayulunera said...

oohhh samela...rase berat sungguh nak balik blajo balik...dah 6 bulan tak blajo..rase otak pon dah beku...selamat masuk sem baru jugak..ehehhe

Zona Indonesia said...

Kuat sekali orang itu ya.. bisa angkat motor sendirian .. Peace :)

Amna.Qadeeja said...

hye aiman,lme xtegur heheh
smela,kat UUM pn tenet lembab giler huu
gud luck tuk sem bru ! :)

AIMAN said...

ayu : kalau otak beku cane nak cairkan? heh

zona : dia gagah. hehe. PEACE

amna : lama jgk la x tegur.. he.. gud lux to you too

an nur said...

huhu. cmud masuk sem baru! tapi sikit pny d0wn la. susah gile kot blaja sem ni! susah3!!

AIMAN said...

annur : bertambah sem bertambah la susah. layan je la..

ayulunera said...

memang susah la nak cair nye....huaaa......homesick..homesick

Wan Gerrard said...

all the best ^_^