Tuesday, January 11, 2011

Kisah Pagi yang Sejuk

Hahahahaaaaalooooooooooooooo u ols....

Pagi nie aku tergerak jari nak buka blog.. dah 5 hari aku tak jenguk and update blog aku.. 
Sejak dah buka semester baru, balik U dah rasa susah nak update.. Internet kat sini pun bukan laju mana..
Slow macam sipot.. Kalau aku online pepagi buta macam nih, haaa laju la sikit line.. maybe sebab orang lain dok tidoq lagi kan.. aku pulak berjaga..

Actually aku tak tidoq lagi nie.. semalaman berjaga.. keluar makan dengan member2, sembang2..  lepak sat, pastu tengok muvie ( stok muvie aku gila banyak tak tengok lagi, mai tolong aku perabes sat), pastu keluaq lepak lagi.. pastu main game bola.. sampai la sekarang masih bersengkang mata..
On laptop, terus online.. check facebook, baca kosmo kejap, pastu tingat kat blog aku nie.. hee..

1st week lecture gila bosan.. Pegi kelas dah la pepagi buta ( pukul 8am adalah pagi yang sangat2 pagi bagi aku) kena naik bas pulak, malas naik keta sebab nak save duit minyak.. masuk kelas memang bosan ah..
lecturer ambik attendace je.. pastu aku and the geng terus keluaq la.. tunggu cangak lagi..
Bila masuk 2nd week and so on aku rasa nanti dah start busy.. dengan kuliah, assaimen, lab report apa berbagai2.. 

Pagi nih rasa sejuk, nyaman, tenang je.. perut aku pulak rasa lapaq..! Soooo sebagai langkah berjaga2 demi perut tercinta, aku nak pegi bekfes dulu..  Ngap roti canai ke nasi lemak ke.. woooooo nikmat!

So, babai.... 
Sebelom tu apa kata korang baca kejap lawak nih 


Ade 3 orang sahabat. Namenye Gadoh,Gile dan Otak. Satu hari Gadoh hilang. Pastu 2 orang sahabatnye pergi report polis. Sampai di balai,Otak tunggu kat luar. Gile masuk balai.
Gile=cik saye nak buat report ni.
Polis=silekan.
Gile=saye nak cari Gadoh lah cik.
Polis=awak ni gile ke??
Gile=ye saye Gile.
Polis =otak awak kat mane??
Gile=Otak ade kat luar balai.
pengsan polis tu. 

14 comments:

nub said...

hahaha..mentality rendah btoi polis tu.. gahha

BLOG Si YAQIN said...

hehehe....

http://cyberyaqin.blogspot.com/2011/01/update-player-we8-pc-2010-2011.html

iris said...

hahahaha sempoi bro ;)

AIMAN said...

nub : loglaq depa nie.. haha

yaqin : ok2...

iris : hehe..

nur dhiya' aida said...

hahaha....gile,gadoh,otak...combination yang haibat! haha

zmah said...

Susah nak selesai kes ni....hahaa

AIMAN said...

nur dhiya: hentam je..ahah

zmah: awak tolong la selesaikan

Finaz Jaafar said...

hahahahah..nice joke !

atoyis said...

nice one

syuwai said...

haha..

lawak eh

Solihin Zubir said...

ahahha.. x bley blah btoi lawak tu..
nama mmg kena ngan situasi tu..
mau tak pengsan si polis..

AIMAN said...

finaz: joke boring2.. he

atoyis: nice u too

syuwai: hahah

solihin: polis tu bangun balik pastu, pengsan lagi.. heh

yahya faqih said...

salam kenal sob dari indonesia... hehehe

AIMAN said...

yahya: salam kenal jugak dari malaysia... ;)