Sunday, January 2, 2011

Liverpool menang


LIVERPOOL 2 - Bolton 1

Finally, Liverpool earned manager Roy Hodgson some breathing space, but nothing more, with a last-gasp 2-1 victory over Bolton at Anfield.

Joe Cole

When Kevin Davies headed in Matt Taylor's 43rd-minute free-kick things looked even worse for Hodgson, but a revitalised Torres volleyed home an equaliser before Cole tapped in his first league goal for the club he joined in the summer. 
Kat sini aku nyatakan betapa lemahnya defence Liverpool, obviously shown time free kick Bolton. Macam mana la boleh gol.. padahal Glen Johnson ada je kat situ.. nampak sangat dia nie dok khayal time free kick tuh.. patutnya dia challenge la Kevin Davies tu kaw2.. nie boleh plak biaq Kevin Davies tanduk dengan girang dan selesanya.. Haremmm...

Pastu masuk 2nd half naseb baik Torres boleh dapat gol penyamaan.. Dia punya lah suka, yerla dah lama sangap nak buat gol.. OK la tu.. minit2 last pun Liverpool bernasib bail sekali lagi atas jaringan Joe Cole..
Aku kesian jugak kat Joe Cole nih, masuk Liverpool dah jadi macam anak tiri.. sat2 ja masuk padang..
And the most vital, this is his 1st ever goal since joining Liverpool this season.. haha.. Joe Cole pun kira sangap gol la kan..

Masih jauh Liverpool nak kejar kedudukan pendahulu liga, kena usaha keras lagi la Roy Hodgson sbg coach..

2 comments:

nub said...

kemon liverpool..da lama aku menyendiri sbab slalu kena bahan... haha

AIMAN said...

harap liverpool bangkit pasni..