Sunday, December 26, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata


Helloooooooo for all my frenzs...

Kalau korang perasan la, dah macam2 contest yang blogger buat sekarang.. Contest blog tercantik, blog terkemas, blog paling banyak romen komen la.. macam2 la.. kalau aku nak list kat sini maw penuh 30 page blog aku. hahaha..

Well sekarang la semester break, dah banyak sangat masa lapang, sebab tu la aku rasa bercambah contest2 nie.. Yerla masing2 nak up kan traffic blog nye.. Nak nuffnang bukak mata kat blog dorang..! 
Tapi takpe la, bagus jugak la contest nih dari dok merempit tak tentu hala, wenggg sana wengggg sini.. 
betul tak, betul tak..?

Dan kat sini ada satu contest yang aku kena tag oleh cik Kieraqaira.. Aku actually still baru dalam dunia blogging nih, dah kena tag.. aku layan je lah.. dah banyak masa terluang kan..
Contest nie nama Contest Aku dan Kaca Mata


Inilah tuan empunya pengerusi contest,Mohd Syafiq Rosli... amboih kacak la brader.. Stesen minyak Shell pun hang sempat posing lagi.. Mana tak nye, dok tunggu minyak mangalir masuk dalam tank keta tu maw 10 minit ( isi rm100 kot..), apa kata posing baik punyaaaa dulu kan? haa isi masa lapang jugak tuh..


Biaq aku pulak nak posing.. Haaaa ambik hang!

Aku yang tak hensem, naseb baik ada spek hitam cover sket.. huu..

Aku tag :




Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower tuan empunya contest
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri INI apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

Perghhh hadiah die menarik kan...?? Slurrrppppp..! hehe
Tunggu lagi, join la kawan2

11 comments:

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tgk..all da best ya

AIMAN said...

tak kan tengok saja, bagi la point lebih.. huhauahhaha.. PEACE

Yan said...

akak tak sesuai pakai cermin mata pasai takde batang idung (kemek) hahahah.. so takleh nak pakai kacamata itam.. huhuhu...
ape2pun goodluck la yer..

jemput ke blog undi anak akak klu sudi yer
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

AIMAN said...

haha, alaa pakai je kak..ntah lg cun.. :)
ok saya dah vote anak akak

ayulunera said...

wah.......semat r.....gud luck ye....hadiah die mnrik woOo....nk join boleh...heeeee

AIMAN said...

pasal hadiah die menarik la saya join. hehe

Ain Zulaikha said...

kah kah kah, mana nak cari kacamata nih.. hehehe orite2x. thanks ya :)

fara said...

aiman ble nk wat kontes plak?
heeeeeeee

gudlak ye :)

AIMAN said...

Ain Zulaikha: rembat je kacamata sape2.. haha

Fara: errr x taw la fara, saya still baru dlm blogging.. hee

Amna.Qadeeja said...

waahhh,ade potensi mng nih heheh gud luck yer..adiah pn menarik tuh huuu

btw,anda di tag..cepat sblum jam 11.59PM hari ini ngee

http://maiqadeejazzz.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

Heidi Shafiq said...

nmpk macho la lu mat..