Sunday, December 26, 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

Contest ini telah di tag oleh Ain Zulaikha untuk aku.. Soo aku pun join la.. hee.. Boring2 kan tak taw nak buat apa semester break sekarang nih, yang berbaki lagi seminggu..


Berfaedah jugak la aku join, meriahkan industri blogging negara kita.. kalau bukan kita siapa lagi, tak kan nak suruh bangla kilang main blog.

Contest nie dianjurkan oleh Gayahspears.


Aku tag :





OK, sekian...  =)

9 comments:

Amna.Qadeeja said...

gud luck,sy pn join ! ;D

AIMAN said...

gud lux kat awak jugak.. :)

fathiahRAIHANA said...

kejam kejam . hahahaha . thnx tag saya :D:D:D

AIMAN said...

hahah.. kejam ape, awak kan selalu on9. saya tag la..

tqaAwesome said...

thnx aiman, tag tqa ^__^ terharu.
isnhaAllah tqa join ok

AIMAN said...

welcome tga... =)

ayulunera said...

oo..ni ke contest nye tuh......hehe..template tu layout ye...okeyh t ayu join ye..thanx for tagging me

AIMAN said...

okeh welcome. :)

Gayahspears said...

Salam knai ya..
maaf lambat terjah.. sila tgk senarai name peserta ya..
Gd luck Aiman :)