Wednesday, February 2, 2011

Kami Blogger Utagha

Holalaaaaaaaaaaaa to all readers..

*sesiapa yang terserempak,terpandang,terview, ter-ter entri ini sila bagi perhatian

Kepada semua blogger yang berasal dari Utara iaitu 4 negeri utama di Utara iaitu Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak, ataupun study dan kerja di sini. Cik GKSB sedang berusaha untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara ini. Tujuannya adalah supaya satu hari nanti, mungkin kita boleh anjurkan Gathering Blogger Utara untuk kali kedua, Insyaallah. Sebelum ni mungkin ramai yang terlepas untuk Join Gathering Blogger Utara yang cik GKSB anjurkan di Alor Star. 

Yerla dah nama pon 1st time, for sure ramai yang tak tahu tentang majlis gathering tu. Actually aku macam taw, tapi segan nak join sebab masa tu aku masih sangat2 newbie dalam blogging. Hehe, aku pemalu orangnya. So, penganjuran kali ke-2 nih cik GKSB (Gadis Kampung Separa Bandar) kalau boleh mahukan lebih ramai blogger yang berada di utara tanah air untuk join majlis nih.

Sehubungan itu, cik GKSB dalam usaha untuk mengumpulkan blogger dari utara. Cik GKSB nak hangpa buat satu(1) entry bertajuk "KAMI BLOGGER UTAGHA" dan letakkan banner di bawah ni serta linkkan ke blog cik GKSB.


Kreatif cik GKSB, buat banner siap gabung 4 negeri. Tunggu apa lagi, jom kita meriahkan..

Aku dilahirkan di Sungai Petani, Kedah.. Tetapi sekarang menetap di Kepala Batas, Penang. So, buat la macam mana pon aku memang pure utara la. Mama aku orang kedah, dan ayah aku pulak orang Penang.. Aku sekolah dari darjah 1 sampai form 3 di Penang, tapi form 4 sampai form 5 di KL, iaitu sekolah asrama.. Duduk sat kat KL 2 tahun.. pastu masuk matrix Penang (KMPP) setahun, pastu masuk unimap.. Pusing2 dok kat area utara jugak.. heh..

Hangpa tulis la sedikit tentang diri sendiri, tinggal kat mana.. Pastu add skali cik GKSB kat facebook sebab cik GKSB ada buat group untuk blogger dari utara. After that hangpa tinggalkan link kat ENTRI ini..


Marilah kita gegarkan area utara.. nak habaq kat semua blogger di Malaysia yang kita mampu untuk kumpul ramai2.. haha.. bunyi macam nak buat group kongsi2 je kan..
OK, adiooosssssssssssss........

37 comments:

meaw said...

hey geng utaqha :)

~naddy~ said...

uih! mcm best noh!

nub said...

ceq akan buat!! hehhe

AIMAN said...

meaw: haippp geng :P

naddy: macam best la jugak.. heh

nub: buat la lekaih.. tunggu cangak lagi

uncle naim said...

org utagha rpnya br ak tau..

Atiqah idrus said...

eehh,sy pon oghang utaqa pa. heh

Siti Hajar Masri said...

aku org KL..nak join gak?hehe~

AIMAN said...

naim: saja dulu aku tak maw bgtaw hang.. la aku bgtaw dah

atiqah: utara dok tang mana?

siti hajar: boleh2.. jom.. :P

ayulunera said...

seronok nye kalo dapat jumpe geng2 blogger sume...aku blogger selatan..hehe

little cart00n said...

wah best nya!
jumpa semua org utagha! :p

AIMAN said...

ayu: selatan pon mai la join sekali.. hehe

little cartoon: tak taw la bes ke x, baru 1st time nak join.. sebelom ni segan nak join

Solihin Zubir said...

woahh... baguih! lagi ramai lagi meriah.. heheh...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join....

oooo.. baru tau... malu2 miaw plak nak join dulu eyh??

hehe...

n's eeyda said...

student kmpp?
tahun bila?

saya ex-kmpp juga.
batch 08/09. :)

nulhazwany abdul malik said...

blogger perak dah komen kat sini jugak. hehe

IMANSHAH said...

nub tu perasan oghang utara

AIMAN said...

solihin: betoi2.. ramai2 baru gempax

GKSB: buat macam mana pemalu.. hak3..

eeyda: sama la kita.. batch 08/09 paling happening. haha..

AIMAN said...

nurulhazwany: nanti kita buat geng blogger malaysia pulak.. hehe

imanshah: yaka? hang mesti kawan dia.. haha

Amirrah Zawani said...

saya pun blogger utagha.. blogger kedah :)

anith chan said...

hello hello..
apa khabaq blogger utara.
salam kenai noo :)

efa said...

hehehe org utara jugak nuh hehehe duk kepala batas tang mana eceh huhu

Trah Wann said...

amboihh , oghang utara naaa :P cheq nak join boleh dak ? hehe

AIMAN said...

amirrah: utara kat mana tu? haha geng2..

anith: amboi geng lagi noh... haha. ceq habaq baik

AIMAN said...

efa: kepala batas tang taman fahim.. ada kenai ka? efa dok mana?

trah wann: nak join bila2 pon boleh.. ceq macam mana takpa.. hehe

Siti Fatimah Fuzz said...

ouh..cik siti pun orang sp,kedah...blajar kat kpala batas, penang....mak org penang..ayah org kedah(langkawi...)

xcyber said...

saya org kdh..hehe

p/s : np x buat pop-up window?snng skt nk komen2

cikAna said...

jelesnye... sian orang selatan... hehe

fathiahRAIHANA said...

wahh .. ramainye orang utaghaa niehh . ahaha . nk join gak laa ^^ eh aiman , jom vote untuk saye ^^

AIMAN said...

siti fatimah: kepala batas tu rumah saya la.. hehe.. Patot macam penah nampak (tipu)..haha

xcyber: saya kedah + penang. haha.
pop-up tu nanti saya buat.. =)

AIMAN said...

cikAna: selatan pon bes ape :)

fathiah: mai2 join.. ajak la ramai mana pon.
ok nanti saya vote anda

aima in luv said...

saya pon blogger utara....
salam perkenalan

diana eliza said...

tuuddiiiaa..geng utagha~

AIMAN said...

aima: salam perkenalan jugak =)

diana: tudiaaaa macam2 ada..haha.. mai2 join

zuhanismohamed said...

waa..sy org peghak ! hehe
nmpk kool gk benda ni :)

AIMAN said...

jom la join.. tambah community
=)

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html